Velkommen


Hos DU-KA møder DU dygtige coachs, som er uddannet ved Axept og certificeret efter de internationale ICF regler.

På denne side kan du læse om os, og det vi lægger vægt på i vores arbejde. Du kan se, hvad vi kan tilbyde dig, og samtidig kan du få nogle gode guldkorn til, hvordan DU opnår større bevidsthed om egne muligheder for at nå dine drømme, mål og passioner og få det liv, DU fortjener.

Vi håber, du bliver inspireret til at kontakte os, gerne på: du-ka@du-ka.dk. Personlig kontaktinfo finder du under "Hvem er vi?" eller "Kontakt".

På berigende genhør/gensyn.

Bedste hilsner og tanker

Claus  &  alle som - ON and Off -  gir’ en kæmpe hånd med - tak!

Husk! vores tanker er bare tanker og IKKE nødvendigvis en afspejling af vores virkelighed.

Coaching, Mindfulness & Personaleudvikling

du-ka.dk

 

Sidste nye...

November 2012

  1. -pludselig er det efterår, bladende falder og vi rykker ind. Har du tænkt på om det var i denne vinter DU ville fordybe dig i Mindfulness? Vi har lige afsluttet et kursus og planlægger et nyt i slut januar 2013. Indtil da kommer vi gerne ud og gir en smagsprøve, så saml nogle stykker og book os til en temaaften med teori og praksis øvelser, det koster mellem2000-3500 afhængig af deltager antal (fra 6-30 pers.)

  2. -

30 juli 2012

Sikke en sommer.... ;-)


Vi husker det VI fokuserer på! Så hvad tog du med fra din sommer 2012?

Jeg har brugt en del af ferien til at udvikle nye metoder indenfor MINDFILNESS som jeg glæder mig til at afprøve her i efteråret.

Jeg har også nydt nogle dejlige dage på Samsø - på en skøn gl. Herregård fra 1771 - at sidde der og læse og tænke tanker, trække vejret dybt, og lade sig berige med gode råvarer, se det er ferie.


Nu er ferien slut og arbejdet kalder. Desvære, ja undskyld mig, oplever jeg igen i år rigtig mange henvendelser fra mennesker som ikke fik den ferie, deres familie havde regnet med. Mærk dig mine ord, det handler om manglende eller bristede forventninger. Det glæder  jeg mig så over at blive betroet, at kunne hjælpe med. Jeg glæder mig også over at der IKKE er gengangere fra sidste sommer, så det kan læres, det med at afstemme forventningerne, så ALLE får en god velfortjent ferie.


Rigtig go sensommer og ferie, hvis du fortsat har lidt til gode.


Bedste hilsner til jer ALLE


Claus & Team du-ka.HUSK!

- venlighed er den olie der fjerner tilværelsens gnidninger.